Čitajući 2x ovo što si napisao meni se čini da si već dao i odgovor na postavljena pitanja.
Recimo sajt naše fime sada i pre 10 godina ne može da se uporedi. A to je gotovo svuda slučaj.
Takodje, ta Opera (a i sve kasnije), da je bila dovoljno dobra ti bi priznaćeš i dalje bio na njoj...
Vreme se menja, tehnički zahtevi i uslovi pod kojim se radi takodje, pa su neka prilagodjavanja nužna.
Najgore je što su ti zahtevi previše brojni, nekad i suprotstavljeni pa ništa nije dobro za sve.
O svemu ovom naravno bolji će sud dati Archi ili neko sličan njemu, medjutim meni lično je najbitnije da kad otvorim pretraživač ne iskoči 5 reklama koje su faktički i neuništive i nezatvoriljive.
Neverovatna je doza agresivnosti i bezobrazluka kako je to počelo da radi pod FF i Cromom... Što opet kod IE nije nikada bio problem, bar kod mene.
Morali smo da dovedemo lokalnog Bill Gatesa da nam to reši.
Druga meni bitna stvar, da mogu iz njega da isčitam Exif.... ali to ne radi pak dobro pod IE....
Nadam se zato da će ovaj Edge to da reši. Naročito ovo sa Exifom. Ostalo mi je kod IE, sve u domenu - pristojnog.