Hvala ljudi drago mi je da vam se fotka dopada
@VeNoM
Bese bese
Sve iz ruke, mozda si mislio zbog duple ekspozicije ?
@arhi
Spanija, palm i okolina svuda po malo... Takvo je more na toj plazi...
@oldtimer
Apsolutno sam bio svestan sta radim i kakva ce fotka da bude u odnosu na izvor svetla, prosto sam zeleo da iz takvih okolnosti izvucem najbolje. Lice je jednako tamno kao i ostali delovi tela koji nisu direktno izlozeni svetlu. Smatram da ne moraju sve fotografije da budu sa savrseno uklopljenim svetlom da bi bile dobre
Ovde se ne vidi zbog rezolucija a kada je budem postavio na flickr moci ce svako ko zeli da pogeleda kako je sredjena koza i kako sam se izborio sa jakim senkama koje nastaju u ovakvim uslovima. Sve u svemu smatram da sam dobro uklopio ceo kadar, kompoziciju, boje i obradu, bez bez secanja...
@pavle
Hvala druze... Radim ono sto volim i postavljam radove kako bi kroz konstruktivnu diskusiju unapredio svoj rad, i za sad to ide dobro. Neizmerno sam zahvalana kolegama sa foruma koji bez predrasuda i zavisti komentarisu ono sto radim i savetima pomazu da pravim bolje radove
Steta sto nema cesce iskusnih kolega koji su se vec dokazali na polju fotografije da kazu koju rec, bilo bi korisno za sve da cujemo po neki njihov savet...
Ne znam na sta si mislio kada si rekao da je ovo Ljoret ?