ovde je koliko ja vidim akcenat samo na odličnom IQ i na manjim gabaritima. A to je učinjeno na račun svakog komfora.
dakle IQ i gabariti... nema onda kukanja na grip,blic, dugmiće i ostale drangulije.
Najveći problem ovog A7 je po meni što nema nižu cenu. A onda bi mu se što-šta moglo oprostiti...a ovako jbg.
Što reče neko da se za 800-900.-€ može doći do FF pa taman bio i bez ogledala, ko bi se mislio uopšte.
A inače , zar su d750, d610, ili 6D gabaritno veliki fotoaparati...Mislim da nisu.
Po meni samo neko željan avanture može zbog 250gr uzeti ovaj aparat a izgubiti prednosti koje nude Canikoni.
Najveći problem svake alternative je što ne ume da postane standard...a ne da glumi alternativu čitavog života.
Isti taj problem imaju i Soni i Pentax i Oly...bolji Oly košta kao FF jbte...Pa ja ga stvarno ne bi uzeo taman živeo u RUMUNiji,
...eto.
Najvažnije je smisliti kako nečim privući široke narodne mase, a ne samo avanturiste.
Sa masovnosću onda dolaze servisi,blicevi, optika....300 ostalih čuda...
Nema ovo nažalost puno šanse narode, ne zbog tehničke strane nego zbog ekonomske.
Očigledno je lakše napraviti dobar proizvod nego postići njegovu masovnost.
A kako se do toga dolazi za neke će to nažalost zauvek ostati,
večita taajna...