^Aahahahahah, tačno to je i meni palo na pamet.
"
Ako gineš, pogini sa stilom". Onda bi bilo dobro da izbace i 7D Mark II Meryll edition,
licenced by Fiat... pardon Sigma, po ceni od veoma popularnih 7999€, pri čemu sleduje i prigodan poklon - letovanje u Kinšasi, gratis!
Jbt, Nikon je izgleda obuo cokule, pa mu natekle noge. Sad više ne može da ih skine, nego samo gazi. Ako, ako... iako ne volim kada jedna kompanija dominira u svim segmentima, jer to proizvodi još veće zlo, ovo je verovatno jedini način da Canonu padne prodaja. Kako se to do sada nije desilo, valjda hoće uskoro. Zvučim možda kao nekakav mazohista, budući da i sam posedujem Canon sistem, ali ovo je razum (bar ja mislim da jeste), jer - dugoročno, potpuni autizam kojem je Canon trenutno sklon, dovodi do potpunog odsustva logike i pespektive ulaganja u jedan sistem.
A D7100... pa šta reći... bolje je osmišljen i od najambiciznijih predviđanja. Nadmašio je ono što sam ja očekivao, samo još ostaje da vidimo to i u praksi. Eh da, mogu da kažem i jedno "
I told you so", kada je u pitanju AA filter. Osećao sam da je to trend koji će D800E samo dotaći, a da nas mnogo još boljeg očekuje u budućnosti. Nije još uvek jasno da li se i kako D7100 uopšte bori protiv nuspojava koje nastaju u odsustvu AA filtera, ali zasad me mnogo više raduje činjenica što je to sada očigledno spušteno van ogledne kategorije i smešteno u upotrebnu, onu koju će rabiti mnogo više ljudi nego što je D800E videlo makar i na slici.
Ovo je sad onaj momenat gde se čovek može zapitati šta uopšte ubaciti u neki tamo D7200, a da ne smeta?
E jedino da još srede boje i kupe licencu za L stakla Pozdrav
P.S. Nisam mogao da izdržim za ovo poslednje!