Kako covek da ga ne uzme za svega 1650e
:D:D
Nije mi bila namera da kupujem, al nekako uvek imam dilemu oko necega i ne prodje mnogo dilema se resu sama od sebe
Domaca garancije sve regularno, kod madjara je najniza ponuda oko 1800e a kod ovih nasih preko 2000e, nisam dugo razmisljao
Sledeci je Canon EF 70-200mm f2.8 L IS II
CANON EF 24-70mm L 2.8 II by
Nenad Ristic, on Flickr
@Serb
Hvala na savetima i opazanju
Te fotek nisu planirane, kao da bi bile nesto bolje da sam planirao hehe
Tako se namestilo, beba nikako da se nasmeje pa sam lovio trenutke, na jednoj je beba nasmejana, na drugoj bratanica ima predivan osmeh i izraz lica inace tekta od klinca. Seosko domacinstvo nema pozadine gde bih mogao sa njima nesto konkretno smislenije da napravi, ali to nije bila ni namera, imao aparat u ruci opalio par fotki i te su ispale najbolje. Sve fotografije koje postavljam, postavljene u cilju licne edukacije, znaci ja nesto postavim, auditorijum kritukuje, hvali, savetuje, na osnovu toga znam kako dalje i hvala svakome ko mi u tome pomaze. Za ova dva 2-3 meseca druzenja sa fotografijom ja sam zadovoljan krajnjim rezultatima i svojim zalaganjem. Inace sve sto je u ovoj temi napisano i drugim temam sirom neta koje sam postavi
procitao sam po nekoliko puta, trazio slicne primere kod poznatih fotografa, pravio poredjenja i vagao da li je neka kritika na mestu itd itd... Uglavnom jesu, a neke su stvar licnog ukusa, svakako meni je sve to od velike koristi, i jos jednom hvala na svemu