@smarko
Sto ljudi sto cudi
Ne obracam vise paznju na nebitene delove komentara, bavimo se samo korisnim detljima
Naveo sam gore, iza mene je 4 meseca druzenja sa fotografijom, iskljucivo amaterski bez ambicija da mi to postane profesija, pre toga nista ni slicno tome...
@Tony
To sto si naveo meni je dovoljno da ta fotografija u mojim ocima bude dobra, zato kazem imam opusteniji stav prema fotografiji, tako da maksimalno uzivam ali se ipak trudim da sve bude na svom mestu.
Gledam mnoge pocetnike poput mene sta rade, bubaju gradivo a malo prakse, nigde ni jedna fotografija mesecima, bas zato sto sami sebe opterecuju necim zasta nemaju dovoljno razumevnja, i kada nesto konacno postave to bude bezveze, ne zelim da idem tim putem. Strebam kada naidjem u praksi na nesto sto ne mogu sam da skontam na pravi nacin, pa onda dopunim to iskustvo prakticnim znacnjem i tako malo po malo, a sve ostalo dolazi kroz praksu i nigde ne zurim
@Serb
Naravno da kapiram
Kada neko stane pred kameru i svestan je toga, to je svakako namesteno na neki nacin, ne moze da bude spontano, tako da se iz te namestenosti izvlaci najbolje
To secenje je tako nastalo prilikom kadriranju, mogao sam de je secem u obradi malo iznad i to bi bilo ok, a rekoh gore zasto nisam...