Sve to stoji, ali je problem što su mrlje primetili i ljudi koji se ZAISTA NE OBAZIRU na takve trivijalnosti. A tolerisanje je moguće ako Ti je servis u istoj ulici i hoće da se pozabavi tvojim aparatom preko reda i za juče. U suprotnom, to neće biti baš brzinska akcija, što nekim ljudima jednostavno nije opcija.
DuxX... ako poznaješ lično Carevića, zvrcni ga na kratko, baš me zanima šta ćeš reći na njegova iskustva. Ja sam se s njim video pretprošlog vikenda i nisam mogao da verujem šta sam čuo. E sad Ti njemu objasni da je on cyber-kukač i da preteruje. A njemu besplatno čišćenje ne znači ništa, jer nema prostora ni da diše kao čovek, a ne da čeka da se servis smiluje da počisti dvotaktol sa senzora.
Istovremeno sam zaključio i da je apsolutno prezadovoljan onim što aparat pruža, ako izuzmemo zajebanciju sa čišćenjem. Zato nema potrebe da ovu blamažu sa prljanjem senzora shvatiti kao nekakav napad na D600, koji je i dalje FENOMENALAN aparat. Da, fenomenalan.
Pozdrav
P.S. Generalni savet domaćim forumašima - procunjajte malo po stranim forumima pre nego što ospete paljbu po pripadnicima drugog tabora, čisto da vidite kakva su iskustva VLASNIKA ovog aparata, jer sam pomalo već umoran od tih priča da je celu ovu priču iskonstruisala nekakva zlurada koalicija mrzitelja Nikona. Priča je i potekla, a i razvila se zaslugom kupaca ovog aparata kojima je pun kufer ćutanja i guranja stvari pod tepih. Eto toliko.