ne mogu da verujem, kad sam video 3 pages, pomislih, super, biće slika, komentara, vlasnici aparata daju savete..
isčitah sve i žali bože bačenih 10 minuta života.
naime, poklonio sam nex-3n sestri, tačnije, pokloniću čim nađem nešto za zamenu. kako ponovo imam 300€ na raspolaganju, u tu računicu mi skoro savršeno upada (EOS M + 18-55 + blic) ~250€ + 22 objektiv ~ 60€
vredi li to 300€, da li su slike makar kao nex-3n (16-50) sa kojim sam (bio) zadovoljan. ono, iritira me externi blic, to me toliko izluđuje da mi dođe da ga ne kupim (EOS), ali kako za te pare ne vidim ništa kvalitetnije (možda vi vidite??), mislim da ću progutati knedlu i nositi sa sobom još jednu budžu u torbici. objektiv 18-55 mi takođe deluje užasno velik naspram 16-50, šta da se radi... valjda ću uspeti da budem 100% vremena na 22, i da 18-55 prodam.
ne treba da napominjem da sam "auto" šuter, uperim, ne razmišljam, i okinem, u skladu sa tim dal će mi ovaj eos kombo biti zadovoljavajuć?
ili da ponovo pokušam da se dokopam nex-3n za 300€, ali mislim da to neću uspeti ovaj put u neko dogledno vreme.
btw, vidim ovde neku pljuvačinu po video zapisu ovih naprednih aparata. ja stvarno ne znam o čemu vi pričate. video sa nex-3n + 16-50 je bio fantazija!!! ja sam (bio) prezadovoljan, ne bih kupio kamkorder pored nex-3n ni da su 10x jeftiniji.