Vec sam pisao o tome u jednoj drugoj temi. Potpuno je logicno da se nabavlja ono sto se najvise trazi, zasto bi neko nabavljao nesto da bi samo stajalo i skupljalo prasinu. Isto tako i za testove, radi se ono sto se najvise trazi, jer su to modeli za koje postoji daleko najvise interesovanja kod potencijalnih kupaca, i najveci deo potencijalnih kupaca ce biti zadovoljno i dobiti informacije koje bi zeleli. I ovo sto radimo je sve nategnutno, skupa je oprema u pitanju, ti aparati se nakon testa prodaju cesto ispod nabavne cene, a tu su i drugi izda'ci, pa ako obratite paznju videcete da su gotovo svi odustali od nekog ozbiljnijeg testiranja fotoaparata, ne isplati se bas... Da se ne ponavljam, jednostavno smo suvise malo trziste, i to utice na sve. Prilicno dobro poznajem situaciju na domacem trzistu, svi ti "No-C/N" brendovi ne cine ni 1% interesovanja kod nas (tek ponekad za NEX), svako ulaganje je cist gubitak, a takav luksuz danas niko nema. Takva je trenutno situacija kod nas, sve ostalo nije relevantno za razmatranje.
Kao sto rece Bole, ja sam zadovoljan ako bilo gde nadjem da je neko nesto okacio i napisao, dobio sam informaciju vise. Hvala Zokiu sto je ulozio svoj trud i vreme da bi nam predstavio EOS M.
Pozdrav