Kada tri majstora kao neo, Kidza i deVil pohvale, onda je to sjajan pocetak dana i covek se oseca ...lepo! Hvala prijatelji, meni fotografija, posebno makro, predstavlja veliko zadovoljsto. Pravi hobi kome sam posvecen a koji je opet povezan sa prirodom. Ovih dana sam setao po poljima oko Golupca (po par sati dnevno, onako od ujutru od pola pet!), ali sa zaljenjem konstatujem da buba i nema mnogo, verovatno zbog ovih strasnih vrucina...Nesto od toga sam ipak nahvatao (isto kao i deVil, jako postujem taj mali zivi svet, zahvalan sam im sto postoje i uvek im saljem najlepse misli u stilu "ne mici, se stoj tu, necu ti nista, samo da skljocnem...", pa je to neki moj zen, koji ne retko upali. Evo cetiri fotografije koje nisu Bog zna sta, i da se odmah slozim sa deVilom, fotografije nam mnogo zavise od racunara na kojima radimo. REcimo, ja krostim i stoni i lap top, i evo, uocavam ozbiljne razlike. Zato ove fotke koje danas kacim i nisu mozda ponajbolje, obradjivane su na lap topu koji je, inace, vrlo skup i vrlo kvalitetan (HP EliteBook Work Station pa neki veliki cetvorocifreni broj) ali opet... Dakle, hvala svima na pohvalama, one obavezuju u Golubac se vracam sutra i obecavam da ce naredne fotke biti bolje!