Dragi prijatelji, svima hvala na lepim recima. Budući da ste mi svi, na neki način, dali pozitivnu ocenu, osećam se kao da sam maturirao i prema tome više nisam Neznalica, ime koje sam sa pravom nosio skoro dve godine... Dakle, Neznalica je konačno nešto naucio i vreme je da se zauvek oprostimo. Više Nezalice na ovom forumu biti neće... Ali pre nego što odem i napišem poslednju reč, red je da se svima vama, dobrim ljudima ovog foruma, zahvalim.
Hvala svim forumašima. Bez patetike, najmanje dva puta sam bio u ozbiljnom razmišljanju da napišem tekt za forum rubriku Ponuda sledećie sadržine „ Nikon D90, sa pet sočiva, SB600 i mnogo opreme, povoljno, itd...). Pa ipak se to nije dogodilo! U ovom teškom vremenu u kome je sve poprilično crno a čovek čoveku istinski vuk, ovaj naš forum odiše ljudskošću, dobrotom, pruženom rukom...Retko se to sreće u našoj zemlji i i u ovom vremenu.... Reči koje ste mi upućivali, za moje tragično loše fotografije, nisu mi dale da napustim krug koji dobrotom svetli. Zar da odem, kad svako od vas čini sve da mi pomogne? To nikako! I zato – svima hvala.
Dozvolite da neke od forumaša ipak i poimenice pomenem. Hronološki, na prvom mestu je tu Ljuba koji me je ubedio da je D90 izbor za mene. Pre više od dve godine smo popili našu prvu zajedničku kafu, posle ih je bilo još, svakoj sledećoj se radujem kao susretu dva stara iskrena prijatelja. A šta da kažem za Neonku&Nea, deVila i Zokija Rodića? Koje reči tu da odabrem? Možda ništa ne treba reći. Ovo četvoro ljudi je uradilo sve da me izvede na pravi put. Koliko e-mailova, koliko truda je iza toga, a koliko dobre energije tek! Da se tako i drugi trude u onom što rade, mi bi kao zemlja bili negde izmedju Švedske i Švajcarske! Hvala Neonka, hvala, Neo, hvala deVil, hvala Zoki!
Neznalica odlazi, ali ja sa ovog foruma nikada otići neću! Kako bih i mogao, zar da napustim prijatelje koji mene nisu napustili!? To ne dolazi u obzir! Promeniće se nadimak, a mi ćemo se, nadam se, još dugo, dugo družiti, pomagati, podržavati i radovati svačijem uspehu, svakoj tudjoj fotki kao da je naša! Neka vas oprema služi i dobro svetlo prati! Vaš Neznalica