A ja se baš ovih dana razmišljam da se prebacim na Resolve. Kako ti se čini software?
ultra mega do jaja, toliko mi se svidja da mislim da cu ga kupiti, jedino, kontam bice za black friday i te fore sigurno neki popust pa cu da sacekam da ga kupim tada.
free verzija je vise nego dovoljna ali kontam da ce meni da znace AI moduli a nije neka cifra, red velicine koliko sam dao za dxo fotolab ..
pritom ima stvarno sve, i video i audio i efekte ... ja jos provaljujem mada ima tutorijala milion ali svidja mi se kako su ga spakovali ... jedina mana mu je delivery za youtube, to sam video na vise mesta a i primetio sam, premier ima bolji youtube izlaz, kako god da napravim izlaz za resolve za YT ovaj ga dodatno use%$#^#e .. svejedno dal ispostujem YT preporuku za 8mbps za 1080p ili ga nadrkam na 50mbps YT to prekodira na nesto sa mnogo kockica (kao sto vidis na YT filmicu koji sam okacio) .. isti video kada iz premijera exportujes za YT izgleda bolje, kao da ga YT ne dira uopste nego ostavi takvog kakav je