oblaci su ko sto ime slike kazu "sala mala" .. jedino tako da ih dodam posto ih u nedelju nije bilo ni za lek (znam da se providi staro plavo kroz krosnje nisam hteo da gubim vreme to je samo bila sala ko sto i napisah), a i ta jahta kej je isplovila samo na po cuke / cuku za vreme rucka, dok smo bili ukotvljeni picile su prezentacije pa nije bilo vremena za skljocanje.. nije izgovor, realna stvar nisam tu stvarno mogao nista da uradim (osim da ne skljocam uopste, ali htedoh da probam novi 70-300)
e sad, za ostrenje nisam skonto, a to moze da bude vazan detalj u ucenju, mislite da sam trebao dodatno da ostrim sliku u fotosoku ili da nisam dobro fokusirao fotku kada sam je pravio? vrlo je razlicit pristup resavanju jedne i druge greske
sto se kropa tice, uh, to je vec krop, fotka je veca, to mi delovalo kao ok scena.. aj daj mi npr primer dobrog kropa iz originala (ili par dobrih kropova ako moze da se izvuce) .. ja sam imao jos par ideja ali sam se odlucio za ovaj krop.. (sto je najgore, ja sam skljocno tu scenu jedno 50 komada i 40 sam obrisao jer su bile uzasne, 10 sam ostavio i realno su ono "facebook photo" pa sam od jedne probao da napravim krop i malo obradim da mi deluje ok)
elem, ono sto ja stavljam ovde u "experimente" su bas to... ja nesto probam, svaka pomoc u unapredjenju VRLO pomaze!! nisam sujetan, ne mislim da sam dobar
tako da nemam problem ni sa cim.. kad budem mislio da je neka fotka vise od "testa" ja cu je turiti u odgovarajucu temu
ili joj bar dati adekvatan komentar
.. elem evo je npr cela fotka iz koje je izasao taj crop (valjda) i moj drugi izbor sta sam hteo da kropujem (pa sam se ipak odlucio za malo sire, moguce da je greska?!)