pa ceo modul, procesor etc etc.. ne mozes tek tako da zamenis usb stack na firmware-u da dodas podrsku da aparat bude HOST, aparat ume da bude samo usb klijent...
a nije prevelika budza, ja podrazumevam da ako mi treba da kontrolisem aparat da je aparat van mog domasaja (npr na tripodu visoko meni iznad glave) ovo je 100g + kablic od 5cm i stisnes ga cickom na aparat i to je to.. ne smeta (bar ne meni) a korisno je do jaja... realno mi je korisna i zicana kontrola sa telefona/tableta ali mi je ova bezicna jos bolja.. mislim meni je super korisno, dobio sam wifi za 40eur a alternative su mnogo skuplje npr
case air jeste kompaktiniji ali je 160$ a nema svoju bateriju nego sisa struju iz aparata, eyefi kostaju ko bubreg jeftinije mi da kupim mk4, ezshare sam probao i vise ne rade nego sto rade a i one kostaju 50tak evra, Canon W-E1 Wi-Fi nisam probao cujem da je oko 50eur ali koliko kapiram ako njega stavim onda mora slikam samo na CF karticu jer mi on zauzme SD slot, a CF kartice veceg kapaciteta su brate skupe
da ne spominjem da canon kaze "EOS 7D Mark II, EOS 5DS and EOS 5DS R" sto znaci opet pitanje gde radi gde ne radi.. na mk3 verovatno ne radi kakve sam srece ...WFT-E4 IIA (opet preskup) radi na mk2 ne znam dal bi radio na mk3, ali je svakako resenje za "samo jedan aparat" promenis aparat to ide u smece, WFT-E7A koji je kao za mk3 kosta 7 glava, prodam mk3 dodam toliko i uzmem mk3 sa wifi .. nije uporedivo
+ osim one kartice, nijedno resenje nije "znacajno" manje od ovog tplinka
naravno da je potpuno beskorisno kada si pored kompa ja ne koristim za to uopste, izvadimkarticu ubodem u komp i vozi... ali ono digo si aparat iznad glave oces uvatis neku prirodu, ili slicno..