Prijatelji svima hvala, fotografije koje su okačene su...pa recimo, korektne. Imaju gomilu grešaka (recimo u vezi neba), ali... U svakom slučaju, živeo Photo Shop (arhi treba da poradi na tome, poslao sam mu jedan koristan link sa konkretnim uputstvom oko obrade). Ono što je najveća vrednost ove ture jeste da smo počeli da se dogovaramo oko naredne posete planini. Sad treba samo držati tenziju, dogovarati se i nikako po starom srpskom običaju... na kraju odustati. Iako sam Srbin, ja neću dozvoliti da se odustane.
arhib - imao je peh, u njegovim rukama je glanc nov i super dobar Canon. Nije imao vremena ni da provali sve komande na njemu, a mašina jeste komplikovana, kao i sve ozbiljne profi mašine. Sad, koje kilo gore-dole (bolje dole, mada znam kako to teško ide, posebno kod bivših sportista kao što je arhi ), ali suština je da je arhi, stigao svuda, a ako hoćemo pošteno, i puno više od svih. Naime, nas dvojica smo kao manijaci ustajali u mrak, da napravimo par snimaka dok svanjava, a ostalo društvo, i mi sa njim, kretalo je na pešačke ture negde u 10.00. I onda, naravno, sija sunce planinsko sa sve UV zracima koliko ti srce želi!