Možda sam odmah trebao da napomenem, fotke sa vrteškom i tornjem mi se ne dopadaju zato što mi vrteška izgleda dovoljno spektakularno da stoji sama na fotografiji, a i nekako toranj u pozadini mi tu ne ide, u svakom slučaju druga gde je širi kadar mi se dosta lepša od prve koju si postavio.
Sasvim sam siguran da si imao više vremena da bi nam priredio još više fotografija u kojima bi uživali, šteta što nisi uspeo da realizuješ kadrove koje si želeo da hvataš u plavom satu, možda neki drugi put.
Ono što još nisam spomenuo, a pomislio sam već prilikom pregleda prvih fotki je to da si veoma vešto izbegao "višak" ljudi na fotografijama što mi se izuzetno dopalo. Mada na fotografiji stepeništa koje vode ka katedrali ne bi bilo loše da imaš recimo jedan par ljudi (muško i žensko) koji se penju stepenicama ka gore, čini mi se da bi bila "jača" fotka sa tim dodatkom.
Svakako je mnogo lakše kritikovati i komentarisati tudje fotografije nego biti dovoljno kritičan prema svojim, pišem laički i prenosim ono što sam pomislio gledajući tvoje fotke, loše namere nema, a ja svakako za sada nisam ni bio u prilici da uopšte fotografišem ovako nešto, niti bi znao da ovako obradim fotke pogotovu ovu noćnu oko koje kažeš da si se polomio ali i ja mislim da je itekako vredelo.