Hteo sam da skrenem pažnju na drugu "sliku", ta je savršeno jasna, mislim da je još gore kada nečije fotografije ostanu bez komentara i toga ima dosta na forumu, slikovito, početnik 1 postavi fotografije - 0 komentara, a 100 pregleda, početnik 2 postavi fotografije - 0 komentara, a 100 pregleda, početnik 3 postavi fotografije - 0 komentara, a 100 pregleda i šta je rezultat ? Sve manje i manje fotografija. Čak su i stariji i iskusniji uskraćeni za komentare, a imaju još i više pregleda, takodje već rečeno u ovoj temi.
Kapiram da ste mnogo puta "loše" prošli zbog dobronamernih kritika i komentara ali nemojte nikako odustajati od istih jer iako taj kome je upućeno ne "čuje" trenutno, možda će "čuti" kasnije, a ima i mnogo onih koji će to pročitati i pokušati da primene na svojim delima, tako da od Vaših kritika ne može da ne bude koristi.
Ne pišem zato što nešto nisam zadovoljan količinom i kvalitetom komentara na moje fotografije naprotiv proći će još dosta vremena dok koliko je u mojoj moći uspem da savladam osnovne "zadatke" koji su mi dati.
Samo iznosim svoje vidjenje ...
blackbeast meni jeste zanimljivo to što si prikazao na fotografiji ali sama fotografija ipak nije bila za posebnu temu, možda da si preskočio drugu i treću rečenicu iz opisa pri postavljanju fotke ... Ne daj da te obeshrabri gorčina koju si osetio zbog ove teme i samo napred ka boljim rezultatima.