isplati se, samo obrati paznju da
1. baterije vrlo cesto ne stignu ako ih narucis preko neta (vec nekih godinicu dana vecina avio prevoznika nece da vozi baterije posle nekih problema koje su imali)
2. ako ti na nasoj carini vide baterije oduzece ti ih vrlo verovatno
3. ja sam narucivao (pre ovog sra123 sa prevoznicima i baterijama) 2 puta eneloop sa bleja i oba puta su mi stigle neke krs kopije
elem, od ljube sam uzimao i bele i crne i crne kidaju, bele su odlicne .. stim da pazi, ima raznih punjaca, uzmi obavezno punjac sa mcu, dakle ne onaj obican vec onaj mikroprocesorski - KIDA kako puni, uvek ih puni ujednaceno, uvek do kraja, nikad ne prepuni etc.. mega dugo traju baterije sa tim punjacem ... nikako nemoj da punis eneloop baterije ni bele ni crne u glupom punjacu, posebno ne u punjacu koji nije original ... odlican punjac za eneloop ti je MQR06 (imas ga i kod ljube u kombinaciji i sa belim i sa crnim eneloop npr
ovo) ja sam uzeo nekoliko paketa crnih od ljube i taj punjac i svi blicevi pevaju.. pri tome ako se dobro secam cena na bleju i cena kod ljube su tu negde (ako se dobro secam baterije su na bleju 20$ a kod ljube 20eur) stim da ih dobijes odma od ljube
ne cekas 2-3 meseca da doputuju (kad su baterije u pitanju onih standardnih mesec dana iz kine mozes da zaboravis, iz japana isto tako, min 2 meseca, pri tome zasto mislis da iz hong konga salju original japanske baterije
)