Meni npr. ovaj Arhijev snimak liči na lošije varijante koje sam imao prilike da isprobam. Meni je ovo neupotrebljivo. Nekom nije - poštujem.
meni je super brzo
tj bolje mi ne treba iz prostog razloga mojih potreba jeli .. e sad da ima lag, ocigledno je da ima (mogao bi da je probam na kabl ali nisam se trudio).
Nekom drugom to radi bolje nego na snimku - to je super, ali su češće ove situacije gde ne radi tako.
na mom usra123nom kmeku inace radi primetno brze (evo sad sam probao
) iako je masina iz proslog veka
A nirvana je ono što je Arhi okačio na početku teme, rezultat MS Research-a. Ali to nećemo gledati za neke sitne pare.
ja ocekujem da ce to biti standard cim komercijala predje na savitljive ekrane .. cim oni predju mass proizvodnju na savitljive ekrane i dropnu postojece drajvere i senzore onaj ms-ov sistem (kako god da radi) ulece na "nesavitljive" sprave .. moja procena, videcemo koliko sam u pravu
.. mada cela ta tehnologija savitljivih kasni po mojim originalnim procenama jedno godinu ipo dana .. tako da videcemo kako ce se kretati u buducnosti, takodje sam precenio brzinu dolaska do industriske kolicine grafena