Nenade, za tri i po godine niko nije uspeo da isprovocira takav stil pisanja sa moje strane. Pokusao si sarkazmom da me spustis na zemlju i iznerviras, jer nemas argumente za glupost koju si izrekao u prethodnom postu. Samo si isprovocirao kod mene zelju da ti verbalno odgovorim onako kako zasluzujes, a iznervirao me nisi.
To sto si se nasao u mom komentaru, nije moja krivica. Govorio sam generalno, a pretpostavljam da postoji dobar razlog zasto si se u tome nasao.
Smeta mi sto cinis ljudima koji nadolaze vise stete nego koristi, jer ljudi koji tek dolaze ne mogu da razluce ko koliko zna i koji je komentar validan. Neskroman si samim pokusajem da diskutujes na istom nivou. Govorim o fotografiji, za drugo ne znam, niti me zanima. Zamisli da neko dodje koji je imao par ulicnih tuca i raspravlja se sa tobom kako je pravilno izvesti aperkat. Ili jos gore, vidi talentovanog pocetnika kako pokusava da izvede aperkat i onda ga hrabri i govori kako je to odlicno, a covek koji se dugo bavi boksom, koji ima sate i sate treninga to gleda i vidi da je pogresno. Ali eto, njemu se svidelo kako ovaj izvodi aperkat. Eto ti analogije. Pokusavas da diskutujes sa iskusnim clanovima foruma oko tema gde je ocigledno da uopste ne znas sta pricas.
Ja necu odjebati u sirokom luku, ali svakako nemam nikakvu zelju da napisem ikad vise ovoliki tekst zbog tebe. Tako da cemo se naci verovatno negde na sredini...
E da, nemoj vezivati taj jedan komentar u ovoj temi za moju reakciju i moj tekst. Bilo je mnogo losijih fotki od ovih sa pozitivnim komentarima, naravno... i jesam cutao.. .tako se potrefilo, da reagujem bas na ovoj temi. Barajevic je za to najmanje kriv.