Medjutim, meni nesto drugo upada u ocu, a verujem i svima koji... eto vole da navodnjavaju teme po forumima.
Kog su ga djavola predstavljali sada, ako ce da ga prodaju tek u junu? Nesto slicna prica je bila i sa EOS-1D X o kome smo prvo citali naslove, Delayed... a kasnije Delayed again. Sad cemo 4 meseca da citamo o aparatu, koji je videlo par review sajtova i koji eto, nemaju ni jedan full sample.
Ne razumem se preterano u marketing, ali verujem da jedan od razloga ovog "preranog" predstavljanja(u najavi
) moze da bude, sprecavanje daljnjeg eventualnog odliva kupaca.
Konkurencija ne spava, nudi "bolje" za ulozen novac...jednostavno, nemas vise monopol, Bogu hvala.
S druge strane, barem ja tako vidim, ovo je jedan fer potez. Fotografija je skup sport, covek dobro odmeri vise puta, gde ce i u sta ce da ulozi tesko zaradjen novac.
Primera radi(mali off), nedavno sam bio u situaciji da menjam auto. Zakazem termin kod dilera, imam vec odredjen model u glavi i cekajuci na zakazan "Rendevouz", pojave se po netu informacije kako proizvodjac najavljuje "Facelift" istog auta. Sta sad?!
Da kupim aktuelni i istresem sumu novca, ili se odlucim za noviji u kojeg jos nisam ni seo, ni video uzivo...? Informacije iz neta govore da ima znacajna poboljsanja, sto se i dalo videti.
Daleko od toga da bi s aktuelnim modelom bio nezadovoljan, al' posle najave facelift-a, grizo bi jajca sto nisam sacekao novi model. Novac ne treba ni da pominjem...