Ti malecki, kada dignu ruke iznad glave, laktovi im dodju u visini usiju.
Evo drugu kafu vec ispijam, a kako je krenulo ne bi me cudilo da i trecu pristavim. Nemoj da se neko cudi ako za Badnje vece ne navucem neki kofeinski sok
Takodje #2, da se razumemo, sutra bez ikakvih problema mozemo da pijemo pice pa da ti to sve opet kazem i uzivo, bez malicioznosti ikakve.
Alex, preklinjem te dozvoli da ja platim to pice i sve sto bude na stolu, samo da mogu da prisustvujem razgovoru.
Elem, vas dvojica se mnogo vise slazete po mnogim pitanjima, nego sto covek moze da zakljuci iz vasih prepiski. Dva fotografska znalca, obojica inteligentni, obrazovani, pismeni, svetski putnici...
Bez zamerke, ali sticem polako utisak da sto vise sirite temu, svojim nadahnutim, sto emotivnim sto statistickim izlaganjima, ona biva suzena i osudjena na pomenuto "usko gledanje na stvari"!
Daleko od toga da mi diskusija ne prija, ali se polako i sigurno odaljavate od sustinskog.
Stavove izgradjenih fotografa ce te veoma tesko izmeniti, pocetnicima jos vise glavobolje i neodlucnosti zadati.
'ajde, meni za ljubav, malo spustite loptu...
p.s. Al' me zajebaste s vasim pisanijem, vec drugi put sipam mleko u kafu, a hteo sam danas da postim