Pazi, ja mislim da je red da oni lepo krenu u rikverc.
Znaš ono, rikne ti neka brzina, neće auto da krene, onda lepo ubaciš u rikverc i tako se nekako odvezeš do kuće. E tako bi trebali i oni. Ako već ne mogu da naprave nov senzor, onda nek tutnu neki stari. Nek smanje rezoluciju, ISO raspon, DR i tako to i naprave nešto što niko do tada nije.
Ovo postaje potpuno besmisleno. Neko će reći da se ložimo na CR glasine, ali te glasine su u 95% tačne i to je ono što je muka. Znači, ako stvarno povećaju rafal za 2fps u odnosu na 650d i to nazovu 700d, to je onda definitivni dokaz da je "zdravo pameti" odavno njihov model poslovanja.
Ja stalno ponavljam kako oni nemaju povratnu informaciju o svom pogrešnom putu. Međutim, ovo ipak poprima zabrinjavajuće razmere - čak i da nemaju povratnu informaciju (a realno nemaju, jer se sve prodaje odlično), morali bi da mućnu glavu i čak i da niko ne traži, ponude nešto stvarno novo. Mislim, recikliranje - ok, ali ovo nije ni recikliranje. Oni svesno podmeću isti senzor, ali u specifikacijama zvaničnih najava uvek stoji "new 18MP CMOS", ni manje, ni više!
Pozdrav