Hvala deVil, trudim se da izgradim svoj stil, dakle, ne da to bude fotka koja ce da deluje kao snimak pod mikroskopom (ma kako ostar) vec da prikaze zivuljku u okruzenju u kojme obitava, da se oseti taj tracak i duh prirode, mikrosveta kojeg ljudi obicno ni ne opazaju...Zato se i ne prihvatam makro tuba, em mi jos nije vreme za njih, em vise bih voleo da slika bude bas onako kako ti savetujes. Ocigledno, nisam se primakao tom cilju i to je razlog sto fotografije kacim pod temom ma samo hrabro jer hrabro izlazem i ono zasta, iskreno, mislim da nije bas dobro....Kad napravim prvu dobrufotku a da sa njom budem zadovoljan, otvoricu novu temu, dostojnu diskusije sa vama. Sve ovo tretiram jos uvek kao skolske radove.
Hvala Neo, noge jesu tu, ali podosta toga fali..posteno govoreci...
Uh Unique ti me ubi! Ja zaljubljen u moj komplet 90 + 90 *mislim, D90 i Tamron 90 mm) a ono D90 ima preveliki sum... I sta sad?...Nije valjda?
Da Desho, pratio sam savete naseg prijatelja (a i jos nekoh forumasa sa kojima se dopisujem), ali ja jos tu nesto gresim...uklonim sum, ali uklonim i ostrinu...Skinuo sam sa neta i neke plug in za skidanje suma, radim po uputstvima, ali jok...Sad cu da radim na tome i dan i noc. Ma samo kad sam savladao uostravanje, kao da sam polozio prijemni na fizickoj hemiji!
Svima hvala na dobronamernim savetima, za mene je to obaveza da se popravim!