Kao prvo u mojoj temi su svi dobrodosli, tako da samo udrite.
Kao drugo, Sasa me ovde nahvali kao da sam neki expert, sto zaista nisam, i to bez lazne skromnosti, jednostavno sam dovoljno puta provezbao neke osnovne stvari da sada imam osecaj kako i sta i gde sto se tice prostijih postavki svetla. Kao i svi ovde i ja imam jos mnooogo da ucim
E sad, Sasa i ja smo se bas lepo igrali to vece, ja sam se podsetio nekih stvari, Sasa naucio neke, sto, verujem svi mozete da primetite na ovim portretima koje je postavio, jer se jasno vidi veliki napredak.
Naravno da je najbitnija kontrola svetla koju sasa ranije nije imao jer je imao mali softbox koji puca sa velike udaljenosti u prostoru sa niskim plafonom i svetlo je letelo gde god je htelo. Cim smo to malo doveli u red priblizivsi glavu odmah je druga prica. Plus sto je softbox mali i bez grid-a, morali smo da ga priblizimo dosta da bismo dobili ono sto smo hteli bez da nam svetlo odlazi tamo gde necemo... da ne duzim dalje, zaista divno kreativno vece.
EDIT: zamalo da zaboravim, Sasa, smanjuj taj potpis za vise nego duplo
Naravno da sve ovo moze i mnogo bolje i lepse, ali sa opremom i prostorom koji smo imali, ja sam poprilicno zadovoljan. Sledeci put garantujem da ce biti JOS bolje