Može sva problematika da se prebaci i na tehniku, naravno... mada mislim da je ovde prevashodno uzrok ljutski faktor.
Na ovom forumu je dominantna bila jedna ekipa koja je iz nekog razloga i u nekom trenutku otisla, a da se posle nje nikada nije formirala druga.
Sad, sta to govori...
Zamislite sta bi se desilo npr. sa Crvenom Zvezdom da posle odlaska Pixija, Savičevića, Pančeva i sl. više nikad nije dosao neko ko bi zeleo da igra fudbal.
Klub bi se naravno raspao... Jasno kao dan.
To se nazalost desava ovde na forumu, koji doduše još nije potpuno˝umro˝, ali je ozbilljno zaglavio na respirator i budućnost mu je neizvesna.
Po meni je izlaz iz ove situacije upliv neke nove snage i nekih novih ideja.
Dakle potrebni su pojedinci koji bi znanjem i energijom zalaufali rad foruma.
I to, kako implementiranjem foruma na društvene mreže ( jer je većina naroda i onako tamo) , tako i pokretanjem novih zanmljivih tema i oživljavanjem starih.
To je ujedno i neka moja najveća zamerka prethodnoj garnituri administratora, koji nisu izvršili primopredaju administratorskih ovlašćenja na nove, perspektivne članove, već su se narasno spakovali i otišli sa foruma.
Da li je to baš tako moralo da bude...hm...Iskreno, ne znam više ni sam.
Ali evo, neka ovo ujedno bude i poziv svima onima koji imaju ideje, znanje, energiju ili bar ponešto od svega toga, a koji bi hteli da se uhvate tih strašnih administratorskih ovlašćenja, jer prosto nema ničeg bez vrednih ljudi...
Ako bi se pojavili pojedinci ili mozda grupa onih koji bi hteli to da rade, ja bih prvi stao u red da zamolim bivšu administraciju da o tome razmisle.