a vidi, meni se svidja sto mk4 pravi veliki video fajl, tj sto lepi fotku za fotkom umesto da radi bilo kakvu kompresiju... dodatno ti daje foru da direkt u aparatu izvadis still iz videa (zato sto je to brdo stilova) - extra ... a to kome je "sporo" da uvuce fajl ... taj nije normalan, pa ja radim sa pola tera fajlovima bre a nisam nikakav profesionalac, kakve su to gluposti ..
za taj video, da, gledam na 2560x1440, i da je napravio WB na sva tri da nisu zuti crveni i zaeleni mozda bi bilo bolje, nisam nesto obracao paznju na kosu, samo sam video da na high iso ova dva ne suste a canon susti ko lud .. e sad da, ako oni to peglaju sve u sw onda jbg
...
zasto uzorkuje deo senzora, meni je potpuno jasno, kao i brdo drugih "mana" koje su na mk4, koristi dosta stare cipove za sve, stari hdmi, stari image procesor, stari storage procesor etc etc .. tako da ne moze da podnese tu kolicinu date ... meni ne smeta ni najmanje (video me ne tangira mnogo) ..
ja odo da se malo smirim sa witcher3 (doom cekam da padne cena, a i da malo izgustiram witcher u ultra modu na 2560x1440
) .... mnogo razmisljam ovih dana oko foto opreme i imao sam neke vrlo zahebane ideje danas pa bolje da se iskuliram nego da nastavim u tom pravcu