Ja sa WURTH ekipom saradjujem preko 10 godina i do sada nikada nisam imao problema u nabavci. Da, izmedju ostalog, i tu ureznicu (masinsku) sam dobio (poruceno, uredno stiglo PostExpressom na firmu) od njih za potrebe realizacije jednog ozbiljnog projekta pre 2-3 godine, upravo za imperijalisticku firmu koja je projektnim zadatkom izricito zahtevala da sve bude podredjeno imperijalistickom mernom sistemu. Na zalost kakva im je maloprodoja ne znam, niti me to nesto poseno zanima, obzirom na to cime se, i na koji nacin bavim (procesna oprema-od idejnog resenja, preko realizacije, instalacije i odrzavanja). E, sad... to sto je tebe neko gledao belo moze mnogo toga da govori, ali to nije tema za polemiku ovde, pa.... Meni se, u saradnji sa njima to nikada nije desilo, ali to je verovatno i zbog toga sto kao firma mi radimo sa malo ozbiljnijim "likovima koji im vode nesto" i sto su za potrebe nase saradnje vec ko zna koliko puta sve ono sto nemaju ovde na lagaru, a drze u svom (worldwide) prodajnom programu bili spremni da se dobro cimnu i dostave nam to iz svog nemackog magacina u najkracem mogucem roku.
Btw. posto (izmedju ostalog) odlicno poznjem poslovnu politiku WURTHa, a samim tim ZNAM i kolika im je fluktuacija tih "likova koji nesto vode", nije me nesto previse zacudilo to sto si napisao. Bas zbog te cinjenice se u svom odgovoru nisam ogranicio samo na njih, vec sam pomenuo jos par dobavljaca sa kojima takodje imam izuzetno dobru saradnju. Od njih, ja licno, najvise preferiram (i trenutno mi najozbiljnije deluju u svakom pogledu) Hahn+Kolb. Potrazi to sto ti treba kod njih, mozda se (ovaj put prijatnije) iznenadis.