Vladice, neko nepisano pravilo kad fotkas pse je da se spustis na njihov nivo. Ako treba sedi, lezi, vezbaj jogu pa ces moci sve to da uradis stojeci...
Nepisano je bas zato sto ne mora da bude pravilo, ali ako fotkas pse (kao i decu), probaj obavezno i iz te perspektive.
Gledaj da uhvatis psa, a da mu nije pozadina obasjana tako jakim svetlom. Obrati paznju na pozadinu inace, da ne bude previse remetilacka i da ne privlaci previse paznju. Bljestavilo i jak kontrast svakako smeta.
Da li si povlacio clarity slider u Lightroom-u? Tako mi deluje, gledajuci dlaku psa i pozadinu i to mi se cini da si preterao.
Probaj da uhvatis psa u nekoj interesantnijoj pozi. Ako si vec hteo tuznog psa i ovakav pogled, onda bi trebalo da ima jos neki kontekst (ulicni pas, pored kontejnera itd...). Ovako, tugaljiv pogled, a izgleda kao da je u dvoristu, izaziva drugacije emocije od onih koje mislim da si pokusao da uhvatis.
Na kraju, sad kad si vec poceo da kacis fotke, to treba prebaciti na drugu kategoriju foruma.