P.s. Vise verujem svojim ocima nego li raznim pisanijima
ako sam dobro skontao ti si u bgd-u, dobrodosao si u moj lab kad god hoces da vidis kako izgledaju oledi koji su neko vreme u upotrebi ..
a kako kazes "verujes slikama" .. evo ti kako izgleda oled posle neka 2 meseca rada na printeru (daleko manje radnih sati nego prosecan tv, doduse ovo je malo starija tehnologija od najnovijih televizora ... obrati paznju to je ista generacija kao najnoviji tv, samo je ovo single color za razliku od tv-a koji je multikolor, i ovde je oled namesten na neki minimalni brightness posto nema potrebe da sija ko lud)
ovaj usb logo treba da je uniforman, ovo sto citas na njemu G-Code, Ext. etc .. to je izgoreo oled to treba sve da bude iste svetloce
isti taj oled, drugi screen (meni), ovo izgleda uzivo jos mnogo gore nego sto je na slici, U se skoro nevidi na build, fleka iznad m na home je mnogo jaca kao i fleka poredd F na file, i na File gornji deo se uopste ne vidi uzivo...
da ne spominjem da je cela slika na samom oledu cca 30% tamnija nego je bila kad je bio nov!
kao sto rekoh, bas ih dosta koristim .. ovaj:
http://elco.crsndoo.com:8080/phone_uploads/DSC_0468.jpg je npr potpuno nov, jos nije radio ukupno ni 10min i za sada se dobro drzi, to je btw najnovija generacija (od leta ove godine) videcemo kako ce se ponasati narednih par meseci mada mi je vec par ljudi reklo da su im se javili duhovi