Bole e ovo je ton komunikacije koji mi mnogo više leži. Kafa, aparati na stolu pored kafe, fototorbe sa opremom na praznim stolicama, to je to i nema tu šta da se doda ili oduzme.
Na forumu sam par godina, došao sam kao početnik i shodno tome uzeo odgovarajuči nick - Neznalica. Kasnije se promenio u takodje odgovarajući Oldtimer, a kuma je bila Neonka. Sećam se da su forumaši na samom mom početku bili jako kritični prema svemu što sam okačio (a Boga mi, kačio sam svekorazne gluposti, sad se stidim toga ali i dalje mislim - najiskrenije da sam i danas daleko od dobrog!). Nikada se nisam naljutio, uvek sam grešku tražio u sebi. E sad, u jednom trenutku neko od forumaša, mislim da je to bio Neo napisao je "Izvini Neznalice, mislili smo da si neko drugi ko je već bio na fporumu pa sada uzeo drugo ime a samo unosi nemir na ovaj forum, sklon je svadji, pa smo te onako horski i po dogovoru napali, ali ti očigledno nisi taj, pa izvini...". A ja se eto, nisam ni na to "horsko" napadanje naljutio, prosto sam iskreno mislio da ljudi, iskusniji, boji fotografi, imaju pravo da kritikuju. I da imaju pravo na svoj stav, na svoje vidjenje. A sada, kada je sve to iza nas, ipak su to bile dobronamerne kritike a sve te ljude doživljavam vrlo prijateljski.... Mr ZR je rekao nešto jako lepo...Nekada naidjete na fotografiju strašno čuvenog fotografa, ime da se uplašiš, pa i na njoj ima nečeg što nije baš po tvojoj meri...nešto smeta, nije to to. Dogadja se, nismo svi isti, umetnost je to. Kao i život....