E ovako,planiram uskoro fotografisati svadbe,znam da je to zahtjevno dosta,do sada sam fotografisao sahrane(kad bi me ko pozvao),mada od sahrane je slaba para,pa bih molio za savjet dobri ljudi fotografi,ko je fotografisao svadbe na sta bi trebalo obratiti paznje.Citao sam neke literature,najvise od Skot Kelbia savjeti za fotografisanje svadbi,ali bih ipak volio cuti od nasih ljudi na sta da se pazi.Od opreme koristim Canon EOS 350D,objektivi;Canon fiksni 50mm,f1.8, Canon 18-55 i Canon 75-300.Blic Metz(Mecablitz),2 baterije za fotoaparat,rezevne baterije za blic.E sad,da li je to dovoljno od opreme ili bih trebao jos nesto vazno nabaviti(ozbiljno pisem i pitam,ako mogu samo odgovori bez zezanja i šale...!),jer bih to uskoro trebao poceti raditi.Planirao sam unajmiti jos jednog fotografa za svaki slucaj(ne daj Boze da mi oprema otkaze,ili kolegi,ipak je tu drugi onda aparat koji bi izbjegao smak svijeta od mlade!).Eto toliko sa mojim opsirnim pitanjem,pa ako je neko voljan da mi pomogne,zahvalan bih bio mnogo!
Samo da dodam da bi to kolega i ja za novac fotografisali,a ne nekim prijateljima!