Meni je to apsolutno razumljivo (prodaja mk3). Iskreno, nisam to govorio javno... ali vec duze vreme pomalo cudno gledam ljude koji vucaraju onolike aparate, ranceve i torbe. Mirrorless aparati nisu ono isto sto i pre par godina... a ovo su apsolutno brutalne sprave u svakom smislu. Ako neko misli da je Panasonic GX7, Fuji X E2, XT1 ... Sony ili olympus ...bilo koji, nekonkurentan naspram bilo kojeg dslr aparata, grdno se vara. Debelo se vara.
Sony A7 su nenormalno dobri aparati u svakom smislu. Sony ima objektive, nije da ih nema... zaboga, kako Vito funkcionise, i hiljade drugih? Samo, siri pogled na taj deo govori kako njihova ponuda ni izbliza nije potpuna poput one koju imaju Canon, Nikon, Fuji, Olympus...
Samo to govorim i nista vise. Neverovatna disproporcija.
Inace, ove sedmice... cisti tiranosaurus rex
da ne pricam koje je zadovoljstvo mlatiti mf stakla na ovim aparatima, bio to mitakon, leica, minolta ili takumar.
AF? Ma i toga mi je vise preko glave, kao i sa pikselpipovanjem. Jbt, kao da svi slikamo huseina bolta koji izlece iz grmlja, pa moramo da mu uhvatimo zenicu oka.
Ja vise ne vidim razliku ni u tom segmentu. A pravo da vam kazem, i zabole me da se ubedjujem.
Vec imam dovoljno svojih problema da li da kupim fuji 35 f/1.4 ili 27 f/2.8