Evo dve, bas mi mrsko sad da "razvijam" RAW, i da sredjujem fotke...
A iskustva... Super, kako moze biti...
Ja sam cuo price tipa, izgubices se prvi put kao dete u prodavnici slatkisa i sl, al posto nisam tremaros mislio sam da nece biti problema, kad ono prc! Jos sam ja za svaki slucaj zapisao sve sto mi je palo na pamet, sve ideje, nacrtane skice, poneo laptop, krs slika na njemu, basic-casual poze, da se nadje ipak, ali nije to to... Prvo nisam imao modele koji su vec radili, nego sam pozvao druga i drugaricu, drug se slikao 2-3 puta ranije, i inace je lud 100% (pozitivno opicen lik), pa njemu nije bio problem da se namesta od samog starta, ali je drugarica prvih 15ak minuta bila ukocena, ali zato posle je sve islo ko po loju... U startu sam se izgubio samo tako, uzmem one skice, al dzabe, ja ne mogu da kazem kako da se nameste, gde da gledaju... I pogresio sam u startu sto sam prvo nju slikao, ali kad je drug stao, prokinuli smo svi kompletno, onda je samo prstalo... Oko 500 slika u RAW-u za sat i po! I onaj ventilator sto modelima duva u kosu sam okrenuo sebi u glavu, jer sam se toliko preznajao da nije bilo normalno!
Ali kazem Vam, sve u svemu je za pocetak bilo i vise nego extra! To su i konstatacije ljudi sto drze studio...
Ja sam u sustini zadovoljan, iako je bilo malo problema u kadriranju i prekadriranju, ima slika van fokusa bas zbog prekadriranja, ali su moje greske...
Poz svima...