^
Hvala na komentaru i sugestijama
Nesto od navedenog sam i sam zapazio kasnije posto cesto gledam iznova i izanova fotografije koje sam napravio, dodatno ih obradjujem i analiziram komoziciju, sta sam mogao drugacije ili boje da uradim. Ove fotke su u skladu sa temom priroda, pejzazi, pa sam zato sa njima poceo, inace imam bas bas puno fotografija posto se od opreme ne odvajam gde god da krenem
Sto se opreme tice, nekih nedelju dana imao sam 7D, i neka dva driga objektiva, brzo sam shvatio da crop nije za mene kao i to da ne zelim da me oprema ogranicava, tako da sam u nekoj kombinaciji relativno dobro prosao sa nabavkom aparata, a odlucio sam se za L objektive jer smatram da je objektiv pored mene samog najvazniji u pravljenju dobre fotke. Nista od ovih objektiva nije F2.8 1.8 1.4 ili 1.2, pa sam zato naveo da je operma relativno dobra, bitno je da me ne ograniocava, tako da je sve ostalo do mene
Zao mi je samo sto sve ovo nisam imao par meseci pre nekih putovanja, da se malo izvezbam, bilo bi daleko vise dobrih fotki, a Pariz je raj za sve zaljubljenike u fotografiju