- i?
lepo izgleda kutija, stoji na stolu, pa ako budem imao malo vremena za vikend probacu pa dizem slicke .. za sada, kao sto rekoh, lepo izgleda
BTW, tek sad videh ovu temu... a drug Arhi već i pazario.
Sad ne znam jesam li ja spor ili je on mnogo najbrži?
mislim da ima veze sa tim da ja pratim samo par tema na forumu a ti pratis sve ... a pazario sam odma cim sam video link posto trazim tako nesto vec duze vreme .. kao sto rekoh imam vec prsten za obrtanje i imam ono prstenje za odmacinjanje objektiva ali sve je bez produzavanja signala i kao takvo prilicno beskorisno
tako da kapiram da cu sad sa ovim imati malo upotrebljiviju pricu, videcemo, meni to sluzi realno umesto mikroskopa da gledam/dokumentujem neke kvarove na elektronici, neka ponasanja kod 3 printa, da vidim lepo preklapanja, podvlacenja i slicno, doduse dobavio sam kameru za mikroskop tako da koristim nju vec neko vreme ali kapiram da ovo moze da bude zanimljivo a nisu bile neke pare pa kliknuh odma da kupim
EDIT: evo skljocnuh 3 slike, raw dostupan ovde:
http://elco.crsndoo.com/files/MKCUP-test1.zipmoj zakljucak - RADI, e sad sve dalje kad bude vremena, kao sto rekoh ja ne radim umetnicki foto, ne slikam bube i slicno