Ne bih ni ja da nastupim sa pozicije nečijeg advokata, ali nemojmo zaboraviti da je forum danas ovo što jeste, jednim velikim delom upravo zahvaljujući Zoranu.
Sve što je potrebno je manje ličnog u postovima i više obraćanja pažnje na to ko je šta ranije pisao, da ne bi ispalo da se varnice prave zbog nečega što NIJE pisano. Već sam napomenio to u prethodnih par postova na obe teme, pa da ne ponavljam.
I ne, ne bi dobio odobrenje da si napisao "bravo Zoki", jer ovo nije navijanje "za i protiv" nekoga, nego pokušaj smirivanja atmosfere.
Ako ćemo pošteno, značaj članova se ne meri samo pisanjem... meni su recimo najznačajniji članovi koji učestvuju fotografijom na, pazi sad - fotografskom forumu. S te strane sam i ja drastično utanjio, jer iako imam brdo okačenih fotografija, u poslednjih par godina je to simbolična cifra i to je činjenica. Bez obzira što ja naškrabam ovde tonu teksta svake godine, sebe ne smatram ni blizu korisnim članom kao što su neki koji manje pričaju, a više rade. Nema potrebe da korisnost članova merimo na kantar i određujemo se po tome ko nam je više drag.
Pozdrav