Storme, Storme... samo se gadjas nagadjanjima...
1. Da li je fakat da je E FF sistem star godinu dana? Jeste! Sta ti nije jasno. Jel sad pricamo o A sistemu ili E. Drzi se teme.
2. Jeste, prodali su 21 primerak svakog aparata a treci su u svetu DSLR-a, a u mirorless kategoriji prvi u svetu. Da li je to faktografija? Jeste prijatelju, suva faktografija.
3. Za diskusiju sam ti odgovorio, na tvoju zalost procitao odavno. Znam za sve to i odgovorio sam ti ali ne citas pazljivo, tj ne vidis ono sto ti smeta. Diskusija od cetiri strane, 20-30 korisnika, wooow, relevantna cifra za bilo kakvu vrstu objektivnosti. Decije bolesti, normalno. Da li to znaci da sada niko ne treba da kupuje L stakla jer o svakom L staklu ima 100 losih tema na netu? Evo citam kojekakve gluposti o naredna 2-3 L stakla koje planiram u narednih godinu dana, sta sad da radim, reci mi? Da odustanem?
4. Ja ne znam koje si godiste ali se recimo ja dobro secam sta sam citao u stranoj stampi kada se pojavio EOS. Ne zelis da znas sta je sve Canon prozivljavao tada, ovo sa Sonyjem deluje kao lagana prica.
5. Nije manjina zaslepljena, niti vecina prosvecena, niti obrnuto. Niko ne spominje svemirski potencijal, niko o tome ne prica, ali nije to bas djubre kako ti volis da prikazujes, barem mnogi korisnici u svetu to tako ne vide. Meni smeta taj tvoj "guruoliki" stav. To je onaj deo sa africkom sljivom. Ako to vidis kao patetisanje i slicno, preporucujem ti da to opet procitas, sutra npr.
5. Relativiziranje i banalizovanje mog posta bas i nije neka fora, barem ne medju odraslima ako se vidis u njima. Steta, pises lepe testove.