Ovo sa telefonima pocinje jako da smara. Iskreno, odmorio sam se od kada sam presao na Nokia Glupiu
i Windows 8.1 na njemu. Prvo, po difoltu tu nema bloata u tonama... zapravo, nema ga uopste. Skoro da su Office, One note i One drive jedine stvari koje se ne mogu ukloniti.
Sto se tice vibera, bio je instaliran na microSD karticu. Kupih pre neki dan novu, sto je naravno rezultiralo time da ni viber ni whatsapp nisu radili. Obican uninstall i ponovni install je resio problem.
Drugo, na WP imam za svaku aplikaciju dobro poznatu X opciju, tj. da je ugasim. I nikad nisam u zbunu sta je aktivno, sta nije... i sta jede procese.
Ne tvrdim da je Win 8.1 bolji od Androida za telefon, ... mozda jos nisam spoznao sve gluposti... ali skoro sam se bavio tom tematikom, izbora telefona i citajuci utiske i probleme drugih,... spoznao sam resenje uglavnom lezi u ovome sto kaze Bogdan... cyanogenmod... i rutovanje. A to smara... jako, jako smara.
Kao primer, secam se LG L70 modela za koji svi imaju reci hvale... ali preporucuju da se to odmah rutuje kako bi radilo kako valja, jer posle nekog vremena pocinje da brljavi sa brzinom i da gaji upravo probleme koje ima Tviti.
Definitivno je da su softverasi usko grlo tehnoloskog napretka, i da nisu u stanju da isprate sve mogucnosti koje hardver nudi. Sto bi rekao nas ex-PPV... konsterniran sam koliko su programeri uspeli da nam zagorcaju zivot, upropascavajuci tako banalne stvari poput browsera, telefona... racunara i sl.
Jbt, stvarno ne zelim da u svom kratkom zivotu toliko vremena potrosim da drkanje telefona. Jebeni, obicni telefon!!!!