Hvala na komentarima
Izgleda da smo od forumaša bili samo nas troje - što je prava šteta. Sledeće godine nadam se da će nas biti u jačem sastavu
Bole, nije se imalo vremena. Nakupilo se poprilično fotki za obradu, a ja ustanem ujutro i planiram da sredim 10ak fotki. Pre nego što krenem da radim ja uz kaficu bacim oko u forum. Tamo vidim poruke na koje poželim da odgovorim, onda dok sve to ispišem uzmem da radim i na kraju umesto da pripremim 10 ja pripremim 2 fotke. Kad na to dodamo lepo vreme i želju da se ono provede napolju sa ili bez aparata onda forum mora da trpi.
Za crkvu se slažem. Konceptualno mi se baš i ne uklapa u ovu priču, pogotovo ne obradom ali ovo sam video kao reportažu pa ću onda ovde da spakujem sve, a u principu nema ni nešto mnogo. Još ove dve i možda padne i neka priroda kasnije iako toga imam najmanje. Vreme nam baš i nije bilo naklonjeno za tu vrstu fotografije. U celu priču trebala je da bude uključena u vožnja čamcem po kanalu i izlaz na Dunav gde je sećam se pre koju godinu bilo lepih motiva... alasi koji vitlaju mrežama u rukavcima i tako to. Međutim sa tom pričom se zakasnilo jer to se ne može fotkati u podne, a da bude kako treba. Tako da je umesto planirane 3 ture otišlo samo 2 na koje smo zakasnili
Šta je tu je, idemo dalje... evo još dve
Devojčica na zadnjoj fotki je jedno totalno preslatko stvorenje. Pre mene fotkali su je ostali posetioci pa su je jadnu izmrcvarili u totalu.... Ljudi su u takvim situacijama obično u grču da li će uspeti da naprave koju dobro fotku, da li će moći da je nameste kako žele u takvoj gužvi pa se tu onda više obraća na fotkanje nego na same modele koji su jadni imali neviđenog strpljenja. Posebno ova devojčica.
Stani tu, gledaj levo, još malo levo... čekaj.. (hvataju je za glavu) KLAK okreću kao da je od lutke, ovaj drugi hvata KLIK okreće na drugu stranu... lete zilberice, sijaju led lampe... odbijaju svetlost od frižidera, od vrata, od ostalog nameštaja... majko moja
Posle pola sata dođoh i ja na red... dete jesi li se umorila? Jesam. Sedi na krevet i odmori da napravim jednu fotku i gotovo. Sa njom se zaista moglo napraviti dosta više ali bi mi žao posle svega.
Najjače je bilo posle kad smo krenuli u obilazak mesta. Savataše neki likovi čoveka na bicikli. Stani, gledaj ovamo, zabaci glavu iza ramena, nasmej se... a čovek jadni ne zna šta ga je snašlo
Običan lik sa običnom biciklom. Znači prizor kakav danas možete da vidite 48 puta u gradu na ulici. Valjda ljude uhvatila fotografska stras' pa to samo brekću aparati na sve živo
Pozdrav