Elem, posto je ovo forum (jeste da je fotografski ali forum) valjda sluzi za razmenu misljenja, da malo razjasnim neke stvari koje sam napisao. Ne vidim razlog da neko "pada u vatru". Moj post nije imao takav ton.
Kao sto rekoh ne znam kome nabildovano zensko telo moze da bude lepo. Sa medicinske a i sa estetske tacke gledista to nije prirodno. Te zene u velikom broju slucajeva uzimaju hormonske terapije da bi povecale misicnu masu, jer priroda nije namenila da zene tako izgledaju. Izlaganje takvim fizickim naporima dovodi do brojnih problema koji su mahom vezani za reproduktivne organe. Jedna od nuspojava je izoblicavanje lica. Misici vilice se preterano razvijaju pa lica dobijaju taj kockast izgled koji je primarno maskulin. Sto ce reci gube na zenstvenosti. Sto nas dovodi do toga da bi bar fotografi kao estete trebalo da imaju konsenzus da to jednostavo nije lepo. Ideja lepog zenskog tela se menjala kroz vreme, ali nikad naustrb zamene femininih i maskulinih osobina.
Sto se tice te plave devojke, kao i jedne u nekoj plavoj trenerci... hm... zar ne mislite da bi one bile lepse da izgledaju zenstveno? Mislim u redu je, one se bave tim poslom, ali su ga same izabrale. Moze ona da bude izabrana za "mis European BodyBuilding & Fitness Championship 2008 - Skopje", i da bude najlepsa medju bodibilderkama, ali cete cim izadjete iz te hale videti 1001 lepsu devojku.
A propo utezanja u suknjice... hm.... da.... jos bolje kad obuku haljinice sa otvorenim ledjima i ramenima. Nista zenstvenije nego kad tvoja devojka izgleda kao da moze (ili upravo jeste!
) da istovari kamion cementa. Ili ima veci obim ruke i bolju definiciju od 90% momaka u tvom drustvu.
@mihailo Ne bojim se ja Violete, jos uvek sam jaci. Bar dok ne pocne da bilduje!