Posto sam nov na forumu,gledam da zavirim u sve podforume i teme
Ovo su neke moje fotografije koje sam napravio na reci "Vucjanka" kod mesta Vucje u blizini leskovca...Ko je imao prilike da obidje znace o cemu se radi,a ko nije,samo mogu reci da je priroda tamo netaknuta...divljina je ostala divljina...kanjon reke vucjanke je sam po sebi fantastican zbog raznih virova,uvala i pecina...Ko nije obisao nikad,toplo preporucujem da se proseta i vidi o cemu se radi...takodje u kanjonu vucjanka je 1903. godine sagradjena prva hidroelektrana na nasim prostorima zahvaljujuci pronalascima Nikole Tesle.ona i dan danas radi i snabdeva celo Vucje elektricnom energijom...Interesantno je videti kako su ljudi uspeli da je sacuvaju i ocuvaju...Moji su kadrovi malo uzeg karaktera,hocu da kazem vise su tematski...fascinacija mi je kombinacija vode i stene,vode i kamena...Ukoliko bude interesovalo clanove foruma nesto vise o toj reci i planini Kukavica (zaboravio sam da pomenem),potrudicu se da okacim jos snimaka samog mesta...
Sto se fotografija tice,neke su napravljene sa canonom 500D a neke sa 650D(Prve dve su nastale pre par meseci,druge dve su iz 2010e)od obrade PS