Ako sam preterao, samo recite pa da usporim
Uz duzno postovanje, zamolio bih te na smanjenju tempa, inace cu da odlepim nacisto(citaj, dobijam komplekse-bacicu svoju kameru
)
Salim se, naravno
Tesko je komentarisati bilo koju fotografiju posebno. Ipak, gledajuci u celini tvoj rad(barem ovde prikazan), ne mogu da se oduzmem utisku i da ne primetim,
kako iza ovih fotografija ne stoji samo velika ljubav prema ovom hobiju, vec i veliko tehnicko umece, kao i veoma bitan oscaj za umetnost koji je presudan
faktor za prenosenje emocija posmatracima, u ovom slucaju nama!!
Ono sto se da zakljuciti je, da se do ovakvog nivoa fotografija, ne dolazi preko noci. U prevodu, vidi se dugogodisnje iskustvo i posvecenost istom,
kao i evidentno osvrtanje na svetski priznate uzore i majstore fotografije, sto ni malo nije lako, vec samo za pohvalu.
Jos jednom, veoma mi je drago, da si nasao put do ovog foruma i sa nama podelio ovakve juvele!!!
Obzirom na do sada prikazano, verujem da je "zlatna skrinja" tek otskrinuta i da cemo imati priliku da budemo svedoci njenog bogatog sadrzaja.
Pozdrav
p.s. Ako me pamcenje ne vara, o tvom(pardon, vasem) radu je vec pisano u "Refoto", pre nekih par godina!?