Pazi, nije stvar u bojkotu ... nego u tome sto je umrla srednja klasa u totalu. Ne samo ovde u Srbiji, nego generalno ... u Evropi i sire. Ja sam za poslednjih 20 godina koliko vozim, presao 50.000 km, i zaista mi auto nije desna ruka bez koje ne mogu. Da odvezem decu do lekara, da odem 3 puta mesecno do megamarketa u nabavku ... ili neki izlet, vecernji izlazak i slicno.
Imam srecu da zivim na mestu gde je sve krucijalno blizu, pa mogu i pesaka ... i mogu da ne sipam gorivo ni narednih mesec dana, a mogu i da ne registrujem auto do zime ... nece mi faliti. U krajnoj liniji, mogu i taksijem ako mi bas treba auto.
Mene tu boli nesto drugo ... ali to vec debelo izlazi iz okvira koji su zacrtani tematikom ovog foruma, i dobrim raspolozenjem koje bi ovde trebali da emitujemo.
Mislim, necu sipati gorivo ... ali se bojim da to nece resiti problem, kao sto ga nece resiti ni naredni izbori, a ni oni posle njih ... i tako dalje.
Dovoljno sam mator da primetim, kako sve ovo ... traje, i traje, i traje ... milka planinc, kafa, secer, bonovi, par nepar .... sloba, dos ... marko janko ....