KHM...
Izvinjavam se unapred jer mi nije cilj bilo koga da prozivam,ali jednostavno osećam potrebu nešto da napišem jer volim ovaj forum.U ovakvim temama nemam običaj da učestvujem jer mi nije ni na kraj pameti da pišem o nečem što nisam video ni probao
Ova tema,kao i ona slična, se pretvorila u neverovatno palamuđenje.Mučno je više otvarati nepročitane teme i raznorazne "stručne " opservacije o novim modelima aparata.Ja među potpisnicima postova vidim 2-3 potencijalne mušterije jednog ili drugog modela.Ovo je gore nego prepucavanje Zvezda-Partizan u drugom osnovne.Neko ko se pojavi na forumu kao gost i čita sve ovo možda pomisli da sve ovo pišu ljudi koji tresu milione na fotkama,probali su bar po 50ak aparata....a ne puki amateri koji jedva sastave neku paru za neko sirotinjsko staklence malo bolje od kit objektiva.Napolju je ovih dana prelepo difuzno svetlo,temperatura u minusu...idealni uslovi za fotkanje,pa je ipak bolje da punimo foto sekcije foruma bilo kakvim fotografijama nego da raspravljama o nečem što verovatno skoro niko ovde neće imati u svom rancu.I prosto me boli paja da li je 3500 ili 3000 jer dovoljno je pogledati ekonomske parametre države u kojoj živimo ;)Pa da li je 22 i1000000MP
Za 13x18 je dovoljno i mnogo manje
Koliko ljudi ovde radi neke velike printove pa da im je to bitno?Ne sećam se kada sam poslednji put video na forumu fotografiju na kojoj je presudan AF,burst...Eto toliko.
Pozdrav