@SpelingMistakes
Ja sve manje razumem šta želiš da kažeš?
40D nije "idiot od 30-40€" i što se mene tiče, ove dve fotke su demonstracija onoga što kombinacija od nekih 700€ (polovne opreme) može. Dakle, potpuno je nebitno šta se snima. Mnogo je bitnije da postoji volja (koliko vidim, to postoji) i uslovi (finansije) da se ta volja pretoči u željeno.
40D je aparat koji okida brzinom od 6.5fps, ima dovoljno veliki bafer i autofokusni sistem sa 9 krstastih AF tačaka. Dakle, ne znam gde si Ti u mom postu pročitao da ja nudim rešenje koje okida "ispod 2 ili 3 fps u situacijama u kojima si ti"?
Ja samo kažem da je to teško uklopiti u pomenutu cifru, osim ako se ne ide na nešto polovno i skromnije po pitanju objektiva. Tu činjenicu niko ne može da promeni.
Dalje, ne postoji apsolutno ni najmanja šansa da sledeća rečenica nije tačna: procenat dobrih snimaka, kada oprema zadovoljava taj neki optimum za date uslove, zavisi ISKLJUČIVO od umeća fotografa ili rukovaoca opremom, kako god je kome drago.
Mislim, ja ne znam kako da napišem nešto, a da svi budu zadovoljni? Da Ti preporučim EOS 1D X i 500 f/4L IS, a da košta manje od 1000€?
@Grizli
Hvala, gledaću da okačim još, kad budem imao vremena.
Pozdrav