^^
Nista ti prijatelju nisi pogresno rekao. Veoma dobro kapiram i tvoju filozofiju kao i tacku gledanja.
Ono o cemu si pisao u svom tekstu je, po meni, na zalost(ili na srecu, zavisi od perspektive), surova istina. Ako covek zeli da bude u vrhu, ili barem da ima nesto od svega ulozenog,
kako u "alat" tako i u sopstveni razvoj, mora da bude u toku i na nivou. A to kosta. Sigurno je i to, da uvek ima izuzetaka.
Jedino sto si pogresno protumacio, ili izveo zakljucak, je da se ozbiljno bavim fotografijom.
Ozbiljno da, ali u smislu da zelim da se razvijam i da mi nikad nije dosta saznanja. Po pitanju zarade od istog, ja sam zagrizeni hobi fotograf
Koliko god lepo zvucalo, zanimanje fotografa, barem po meni, je tesko zaradjen hleb.
Licno, ne bi voleo, ili mozda nisam u stanju, da se trzam posle svakog okidanja, da li ce se nekome dopasti i da li cu biti placen za isto.
Jednostavno, nadam se da me razumes, uzivam u svakom pojedinacnom zvuku zavesice, kad cujem ono "klik"!!
Neki bi to nazvali idealizmom, drugi opet, protraceno vreme, znanje i ulozen novac
Pozdrav
p.s. Odosmo u off samo tako. Oduvace nas "olujni" sve od reda
p.s.II Da mi ipak sacekamo odgovor Canona, pa ako ga ukenjaju, ja sam prvi koji cu da ti pozelim novi D800(koliko god me to bolelo
)