Pa generalno, kad uzmes d7000 u ruke i ne primecujes neke drasticne i dramaticne neprijatnosti u drzanju istog. Problem nastaje kada odmah nakon njega uzmes 60d ili 7d u ruke, jer istog momenta shvatas da ovaj bolje lezi.
![Smiley :)](http://forum.pcfoto.biz/Smileys/classic3/smiley.gif)
Drugo, vec sam pisao na tu temu ... ali meni je primetna velika razlika izmedju okidaca na Canonu i recimo na tom d7000, gde ja skoro pa uopste ne mogu da jasno definisem koleno na njemu. Ne mali broj puta mi se desilo da prilikom fokusiranja okinem, sto mi se na Canonu desilo nula puta. Mislim, nista strasno ... ali samo primecujem, ... nikondzije su na to verovatno navikle, ali meni je to prvo upalo u oci.
E sad, danas je jako tesko pronaci los dSLR, a narocito ne u klasi kakva je kojoj pripadaju aparati o kojima govorite. Ovde je ipak najbitnije pitanje namene takvog aparata, a sudeci prema onome sto je Mange napisao ... slabo da postoji los predlog.
Ja bih ovde krenuo prvo od staklica, pa da onda nekako sidjemo do aparata ... nekako mi to deluje prikladno u ovom trenutku.