Hvala DeVil, zaista mi mnogo znace ovi tvoji saveti. I taj f16 je koriscen po savetu sa ovog sajta, kako bi se dobio sto je moguce veci DOF. Uopste, mnogo se mucim oko makro fotografije. Mislim da sam ih napravio na hiljade, i naravno, nista od toga nije ni priblizno onom sto se vidja na pcfoto forumu. Da ne govorim o pantalonam na kojima su kolena pocepana od puzanja po livadama za kojekakvim zivuljkama. Ono sto me je ordzalo u zivotu jeste moja ogromna ljubav prema fotografiji. Niko od nas na ovom forumu to ne radi iz nekih lukrativnih razloga. Svi smo tu jer volimo lepo, zivot, prirodu, svet oko nas, svaka fotografija je oda radosti zivotu...Makro posebno, jer to je onaj zanemarine, obicnom oku nevidljiv svet a ipak, sa toliko lepog u sebi...Dostavljam ovoh par slika, kako rekoh, svestan njihove nevrednosti. Odustati necu, sta vise sutra cu kupiti extension rings, u cast DeVilovog ohrabrenja. I jednog dana se primaknem Neonima, Djaniru, Devilu, ko zna....Jos jednom, mnogo hvala za savete, neka ih bude sto je moguce vise, svaki se ne cita, nego iscitava! Za kraj, radim sa D90, Tamronom Macro 90 mm, A mod sa f16, ISO od 250 do 400.