Pozdrav,
ah, da...mene verovatno nema posebne potrebe pitati sta vozim....uvek imam i bar jednu Lanciu u voznom parku, imam vise automobila i motocikala i otprilike na njihovu kupovinu gledam ovako:
automobil za mene prave Italijani (iako nemam nista ni protiv Francuza), automobil koji ja najradije vozim treba da je sportskiji automobil sa izrazenom jednom sportskom karakteristikom - dvoja vrata iskljucivo
Ovo nema veze sa sportskim karakteristikama kola vec sa averzijom na voznju nekoga na zadnjem sedistu. Po meni je motor za jednog, auto za dvoje, za sve preko je autobus, metro, voz, stagod...ako mora, OK, ako ne mora, onda tako. Najradje ove godine vozim Bravo...na plin, naravno. Siber non-stop poluotvoren, otvoren, zadovoljstvo voznje...klima tu-i-tamo. Uglavnom kad je neophodna vozim motor. Po gradu vozim maxi-skuter, motor mi je preglomazan, kojigod da odaberem:
Motore za mene prave uglavnom svi osim Japanaca....stara i neopravdana averzija. Dokazano jedna od glupljih navika kojima u zivotu robujem. Opet su tu Italijani, ali ovaj put i Nemci, odnosno Nemci kao proizvodjaci na prvom mestu.
PS:
Mrzim eksplozije snage...i ostale eksplozije